-comunicat de presă-

Grupul de iniţiativă al Asociaţiei pentru Responsabilitate Civică (ARC) apreciază că România se află într-o criză profundă şi generalizată, în ciuda flăcării violet şi a garanţiilor date de premierul Emil Boc.

În condiţiile crizei mondiale, guvernul Emil Boc ia măsuri care, în loc să limiteze efectele dezastruoase, nu fac decât să o adâncească şi mai tare. Altfel, nu ne putem explica faptul că în acest an, când în România se vor resimţi efectele majore ale crizei, guvernanţii dau afară aproximativ 100.000 de bugetari. Membrii ARC apreciază că, prin aruncarea în stradă a profesorilor, funcţionarilor şi personalului auxiliar, dar şi prin îngheţarea punctului de pensie (de fapt diminuarea acestuia!), Executivul Boc II ( nu Boc IV, aşa cum spun unii!) riscă să afecteze direct peste jumătate de milion de români.

Este inadmisibil ca o ţară cu potenţialul agricol ca al României să nu poată asigura alimente ieftine pentru cetăţenii săi.

În tot acest timp, când la criza economică şi socială se adaugă problemele aduse de Generalul Iarnă, guvernanţii se ocupă de flăcări violet, de parlament unicameral,de reformarea Statului…

Concluzia este una simplă: Ţara arde şi guvernanţii se piaptănă!

CĂTĂLIN BOBOC,

Preşedintele ARC

Anunțuri