Mi-au plăcut, din totdeauna, numele cu rezonanţă aparte, mai ales în ceea ce priveşte femeile. Sofia, Lucreţia, Olga sunt doar câteva dintre numele care mă fac să privesc cu atenţie asupra purtătoarelor lor.

Astăzi, 11 iulie, creştinătatea răsăriteană o sărbătoreşte pe Sfânta Olga, împărăteasa Rusiei, cea de o seamă cu apostolii. Prin urmare, celebrăm onomastica tuturor doamnelor sau domnişoarelor ce poartă acest nume.

Pentru mine e o zi specială, întrucât doamna senator doctor LIA OLGUŢA VASILESCU, unul dintre mentorii mei, sărbătoreşte onomastica, fiind o demnă purtătoare a acestui nume de sorginte imperială, lucru dovedit de întreaga sa activitate trecută şi prezentă. O mamă exemplară, un profesor deosebit şi un politician cum puţini sunt în ultimul timp, ŞEFA (aşa cum îi spun eu!) este un model pentru noi, cei din generaţia tânără şi foarte tânără.

Îi doresc să fie sănătoasă, la fel de puternică şi de neiertătoare cu impostorii de pe scena politică, să-şi vadă pruncul mare şi să continue să ne fie model.

La Mulţi Ani, Şefa!

Anunțuri