Avem onoarea să vă invităm la lansarea volumului „Otrava de aur: ferma de vipere de la 0 la profit”, eveniment care va avea loc joi, 31 mai 2012, de la ora 18, la Cafeneaua „La Bibliotecă”, situată în incinta Universităţii „Titu Maiorescu” (Corp M, parter),  Calea Văcăreşti nr. 189, Sector 4, Bucureşti. La eveniment vor participa personalităţi ale lumii academice şi politice, dar şi cadre didactice şi studenţi de la instituţia de învăţământ superior menţionată.

„Am gândit această carte ca pe un îndrumar care să răspundă la numeroasele întrebări legate de şerpi, în general, şi de Vipera ammodytes ammodytes (vipera cu corn), în special. (…) Sper ca lucrarea de faţă să fie deschizătoare de drumuri pentru oamenii care şi doresc să înceapă o afacere cu vipere, în ea regăsindu-se toate aspectele legale şi tehnice, fiind practic un <<know-how>> în domeniu, în contextul necesităţii susţinerii vieţii şi biodiversităţii” (Andrei Tinu, coordonatorul volumului).

Prefaţa lucrării este semnată de domnul prof. univ. dr. ing. ec. Alexandru T. Bogdan, membru corespondent al Academiei Române, iar postfaţa poartă semnătura domnişoarei asist. univ. drd. Cristina-Angela Preda.

Anunțuri